Politika zasebnosti

/Politika zasebnosti
Politika zasebnosti2020-11-15T18:12:57+01:00

Politika zasebnosti za aplikacije

Ta aplikacija je ponujena s strani Metrela in namenjena uporabi takšna kot je.
Ta stran je namenjena obveščevanju obiskovalcev naše spletne strani glede naše politike zbiranja, uporabe in objavljanja osebnih informacij, če se kdorkoli odloči uporabiti našo aplikacijo. Če se odločite za uporabo naše storitve se strinjate z zbiranjem informacij v skladu s pričujočo politiko. Osebne podatke, ki jih zbiramo so uporabljeni za izboljšavo te aplikacije. Ne bomo uporabili ali delili vaših informacij z noben razen v namene, ki so navedeni v pričujoči politiki zasebnosti.

Podatki o uporabi

Obveščamo vas, da vsakič ko uporabljate našo aplikacijo, zajamemo vaše podatke in informacije (skozi storitve tretjih oseb, ki so opisane spodaj).

Storitve tretjih oseb

Poleg storitev, ki jih ponujamo neposredno, uporabljamo tudi storitve tretjih oseb, ki imajo lastne politike zasebnosti in mogoče tudi ponujajo možnost izbire glede zbiranja podatkov. Vse storitve tretjih oseb, ki jih uporabljamo, jim zaupamo in smatramo za nujne za učinkovito delovanje. Da se lahko seznanite s storitvami, ki jih uporabljamo in ki jih boste tudi vi posredno uporabljali, jih spodaj navajamo skupaj z njihovim namenom in povezavami do njihovih politik zasebnosti.

Deljenje podatkov aplikacije:

Vsi podatki aplikacije (to so podatki, ki ste jih ustvarili z aplikacijo) so shranjeni samo lokalno na vaših napravah. Ti podatki niso nikoli deljeni z drugimi storitvami ali ljudmi, razen če se za to eksplicitno odločite.

Razlaga potrebnih dovoljenj

Aplikacije zahtevajo sledeča dovoljenja za določen namen:

  • Internet – dostop do omrežnih strežnikov z datotekami in ostalih funkcionalnosti
  • Dostop do/sprememba WiFi – za možnost deljenja preko WiFi
  • Beri/piši v zunanjo shrambo – za delo z turističnimi točkami
  • Lokacija – potrebna, ker to zahteva prikaz lokacije turističnih točk in ne zato, ker rabimo vašo lokacijo v kakršnekoli namene
  • Kamera/avdio – možno shranjevanje priponk

Spremembe politike zasebnosti

Lahko se zgodi, da bomo našo politiko zasebnosti spreminjali od časa do časa. Zato vam svetujemo, da občasno pogledate to stran, če bodo kakšne spremembe. Obvestili vas bomo o kakršnihkoli spremembah tako, da bomo objavili novo politiko zasebnosti na pričujoči strani. Te spremembe so aktualne takoj, ko so objavljene na pričujoči strani.

sl_SI
sl_SI
Uporabljamo piškotke Več Razumem

test

test